Υποδοχή Κυβερνητικού Στελέχους της Δημοκρατίας της Σερβίας στο Δημαρχικό Μέγαρο

Με ιδιαίτερη τιμή, χθες, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, ο Α/Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος υποδέχθηκε εκ μέρους του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση στο Δημαρχικό Μέγαρο Κεφαλλονιάς τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου και του Υπουργείου Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Vladimir Ilic.

Τον κ.I lic συνόδευε ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλλονιά Δρ Βίκτωρ Ρουχωτάς.

Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν θέματα περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της Σερβίας με την Κεφαλλονιά στους τομείς του Πολιτισμού, Τουρισμού, Εκπαίδευσης και Οικονομίας.

Ο κ. Κεκάτος προσέφερε την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στον κ. Ilic και τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τα όσα σημαντικά επεσήμανε.

Ο κ.Ilic ανταπέδωσε το δώρο με συλλεκτική έκδοση που θα κοσμεί τη Βιβλιοθήκη του Δημαρχείου και ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον κ. Ρουχωτά, που συμβάλλει διαρκώς τα μέγιστα για την ποιοτική προώθηση της συνεργασίας του Νησιού με τη Σερβία.

Γραφείο Επικοινωνίας

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις