Λυπούμαστε ιδιαίτερα που κάποιοι ανώνυμοι κουκουλοφόροι δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου μας

   Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα με την επωνυμία «Κεφαλονίτικη στράτσα» που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και στα οποία γίνονται αναφορές περί δημοκρατικής παράταξης και προοδευτικού χώρου που είναι έννοιες άμεσα ταυτισμένες με τον πολιτικό μας φορέα, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

Α) Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτού του είδους τα δημοσιεύματα που μόνο στόχο έχουν να προκαταλάβουν τις θέσεις της παράταξης μας και λυπούμαστε ιδιαίτερα που κάποιοι ανώνυμοι κουκουλοφόροι με τα γραφόμενά τους, δηλητηριάζουν ακόμα περαιτέρω την πολιτική ζωή του τόπου μας.

Β) Το Κίνημα Αλλαγής για τις επερχόμενες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές θα χαράξει την δική του πορεία σύμφωνα με τις αποφάσεις των οργάνων του, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα και τις ανάγκες ου τόπου μας. Γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη ούτε χρειάζεται τις υποδείξεις κανενός.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις