Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συμμετέχει φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με περίπτερο στο οποίο θα προβληθούν σε χιλιάδες κόσμου τα τοπικά προϊόντα της Κεφαλονιάς και τα νησιά μας ως τουριστικοί προορισμοί.

Περισσότεροι από 10 εκθέτες με προϊόντα όπως λάδι, κρασί, μέλι, φέτα κ.α. ενώ στο περίπτερο θα παρευρίσκονται άνθρωποι του Επιμελητηρίου ώστε να ενημερώνουν για τα προϊόντα μας και τα νησιά μας καθώς και για να καταγράψουν το ενδιαφέρον εταιρειών και επιχειρηματιών για προϊόντα και επενδύσεις σε Κεφαλονιά και Ιθάκη. Τέλος η έκθεση της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια ευκαιρία για συναντήσεις σε Διοικητικό επίπεδο όσον αφορά τους στόχους του Επιμελητηριακού θεσμού την επίτευξη αποτελεσμάτων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος

Σταύρος Σπαθής

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις