Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά την κα Ναυσικά Λιβιεράτου

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων

Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία (Α.μεΑ.) «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά την κα. Ναυσικά Λιβιεράτου για τη χρηματική προσφορά της, συνολικού ποσού 500 (πεντακοσίων ευρώ), προς την Ένωση μας, στη μνήμη του αείμνηστου συζύγου της Ανδρέα Λιβιεράτου.

Η δωρεά της κας. Λιβιεράτου θα στηρίξει οικονομικά τις ανάγκες του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» (λειτουργικές και εκπαιδευτικές) και θα βοηθήσει τους σκοπούς της Ένωσης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην κα. Λιβιεράτου να έχει υγεία και δύναμη. Η προσφορά της μας συγκινεί ιδιαίτερα και ταυτόχρονα μας ανακουφίζει οικονομικά, μιας και οι ανάγκες μας είναι εξαιρετικά μεγάλες ενώ παράλληλα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις