Καταγγελία στον Εισαγγελέα από τη Νέα Κίνηση Πολιτών για ανώνυμα δημοσιεύματα

Ανώνυμα δημοσιεύματα που τα μέλη της Κίνησης νιώθουν ότι τη θίγουν, έγιναν η αιτία για να περάσουν σήμερα τα σκαλιά της Εισαγγελίας.

Στην Εισαγγελία Κεφαλληνίας βρίσκονται σήμερα μέλη της νέας Κίνησης Πολιτών «Κεφαλονιά Νησί για Όλους» προκειμένου να καταγγείλουν ανώνυμα δημοσιεύματα σε νεοσύστατη ιστοσελίδα που θεωρούν ότι λειτουργούν συκοφαντικά κατά της Κίνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση πολιτών προσέφυγε στον αρμόδιο εισαγγελέα και ζήτησε την συνδρομή του απέναντι σε ανώνυμα συκοφαντικά site που, όπως ισχυρίζονται, «εσκεμμένα προσπαθούν να την προσεταιριστούν και να την ταυτίσουν με την ανηθικότητα και την συκοφαντία που χρόνια τώρα υπήρχε στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, παρόμοιες μηνύσεις, έχουν καταθέσει ή πρόκειται να καταθέσουν και άλλα επώνυμα πρόσωπα της πολιτικής, δημοσιογραφικής και επιχειρηματικής ζωής της Κεφαλονιάς.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις