Χορωδία Αργοστολίου: Ευχαριστήρια επιστολή για την εκδήλωση στο Θέατρο “Γεράσιμος Σκλάβος”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που στα πλαίσια της πολιτιστικής εκδήλωσης που πραγματοποίησε στο θέατρο «Γεράσιμος Σκλάβος» στο λιμάνι του Αργοστολιού στις 24 Αυγούστου 2018 , έδωσαν χρήματα για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αν. Αττικής .

Επίσης ευχαριστεί την Φιλαρμονική Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» , της ΚΕΔΗΚΕ , και τον Μαέστρο της Βασίλη Περλικίδη , καθώς και το Χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φωκάτων , για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση .

Από την προσπάθεια αυτή μαζεύτηκαν 1025 Ε , που κατατέθηκαν σε λογαριασμό του Συλλόγου «ΠΡΟΟΔΟΣ» του Νέου Βουτζά , σαν μικρή συμβολή στην προσπάθεια να αρχίσει από την αρχή την πολιτιστική και αθλητική προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Ο σύλλογος αυτός στην τραγική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 , καταστράφηκε εντελώς . Η λέσχη τους με όλο των εξοπλισμό της καθώς και περί αυτήν αθλητικές εγκαταστάσεις κάηκαν πλήρως , και ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν όλα εξ αρχής .

Ευχόμαστε η μικρή αυτή συμβολή των συμπολιτών μας να αξιοποιηθεί και να βρεθούν μιμητές σε αυτή την προσπάθεια .

Το ΔΣ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις