Στην Κέρκυρα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος (εικόνες)

Τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο υποδέχθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Ι.Καποδίστριας ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο Μητροπολίτης Κερκύρας-Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. Νεκτάριος, ενώ μετά τον συνόδεψαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και την Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας.

Τιμώμενο πρόσωπο στο 1ο Διεθνές Συνέδριο «Αποδήμων και όπου γης Επτανησίων» θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος .  Το  1ο Διεθνές Συνέδριο Αποδήμων και όπου γης Επτανησίων,  θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα από τις 5 – 7 Σεπτεμβρίου.

«Στο Διεθνές Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, που είναι κατά το ήμισυ Επτανήσιος, με καταγωγή από την Κεφαλονιά. Θεωρήσαμε πως είναι υποχρέωση μας σε ένα τέτοιο Συνέδριο, με αυτή τη διάσταση σε όλο τον κόσμο, να τιμηθεί μία εξέχουσα προσωπικότητα και τη βρήκαμε στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Αναστασίου, ενώ είναι ιδιαίτερη τιμή που την έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος »,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις