30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

ΕΠΑΛ Αργοστολίου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το “Πρόγραμμα Μαθητεία”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΘΗΤΕΙΑ»

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Μεταλυκειακό Έτος –τάξη μαθητείας 2018-19

Ενημερώνουμε τους ιδιώτες εργοδότες ότι θα λειτουργήσουν στο νομό μας για δεύτερη χρονιά οι μεταλυκειακές τάξεις Μαθητείας. Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο και απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου- πτυχιούχους ΕΠΑΛ και έχει διάρκεια 9 μηνών.

Προϋπόθεση για τη λειτουργεία του προγράμματος είναι να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μαθητές και εργοδότες . Οι θέσεις εργοδοτών του Δημόσιου Τομέα έχουν δημοσιευθεί και των ιδιωτών βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους μέσω του portal του ΟΑΕΔ. ( Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Υπουργείου, 10-9-2018 θα αποσταλούν στα ΕΠΑΛ οι θέσεις που έχουν καταχωρηθεί στον ΟΑΕΔ και οι ημερομηνίες είναι καταληκτικές )

Οι ειδικότητες για το Σχολείο μας είναι οι εξής:

  • Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων

  • Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

  • Βοηθός Νοσηλευτή

  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

  • Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ

Πληροφορίες και οδηγίες υπάρχουν στο ενημερωτικό σημείωμα για επιχειρήσεις του ΥΠΠΕΘ

https://drive.google.com/file/d/1DuF96MwzsNAgL-lmhyHIsJOI1j00QW8P/view

και στο ΕΠΑΛ Αργοστολίου στη σελίδα μας στο διαδίκτυο και στο τηλέφωνο 26710 26984 .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις