Ναπολέων Λιναρδάτος: Ο αξιότιμος κος Δημητράς

Ο αξιότιμος κος Δημητράς
Ναπολέων Λιναρδάτος

Η μητέρα του 25χρονου που δολοφονήθηκε στου Φιλοπάππου έγραψε μια επιστολή για τον κ. Τσίπρα. Γράφει «Μήπως θα έπρεπε η Πολιτεία, αντί να καλοδέχεται προσφέροντας «γη και ύδωρ» στα πάσης λογής εγκληματικά και επικίνδυνα με άγρια ένστικτα στοιχεία, να προνοεί πρωτίστως για την ασφάλεια των ίδιων της των πολιτών τους οποίους αφαιμάσσει καθημερινά, εγκαταλείποντάς τους παράλληλα στα χέρια αδηφάγων συμμοριών, για τις οποίες η αξία της ανθρώπινης ζωής έχει λιγότερη σημασία από την αξία ενός κινητού, ή μιας χρυσής αλυσίδας;»

Ο κ. Δημητράς του λεγόμενου Ελληνικού Παρατηρητηρίου, βρήκε την όλη επιστολή δυσάρεστη, γράφοντας σε ένα tweet «Ρατσιστική επιστολή της μητέρας του 25χρονου θύματος στο Φιλοπάππου.» Ο κ. Δημητράς θεωρεί τον εαυτό του τον εθνικό λογοκριτή χρησιμοποιώντας ανελλιπώς το νόμο λογοκρισίας του 14. Πριν από κάποιο καιρό είχα γράψει ότι η ποιότητα του νόμου φαίνεται στην ποιότητα των ανθρώπων που είναι αναγκαίοι για την εφαρμογή του. Ο συγκεκριμένος νόμος προϋποθέτει μικρούς και μεγάλους με προσωπικότητα τύπου Λαβρέντι Μπέρια. Μικροψυχία, σαδισμός, μοχθηρία και εξουσιομανία είναι τα αναγκαία συστατικά του πολίτη που προϋποθέτει ο νόμος λογοκρισίας για να εφαρμοστεί.

Το tweet του κ. Δημητρά ήταν μια έκπληξη για κάποιους που για ένα μυστηριώδη λόγο δεν είχαν καταλάβει την ποιότητα του ανθρώπου. «Κρίμα Παναγιώτη» θα απαντήσει ένας δημοσιογράφος στο tweet, ως αν η συμπεριφορά του κ. Δημητρά να μην ταίριαζε στο χαρακτήρα του, σαν να ήταν μια ανέλπιστη παρέκκλισή. Κι όμως το ελληνικό κράτος έχει ρόλο και εξουσία σ΄αυτό τον άνθρωπο καταργώντας το κορυφαίο συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να εκφράζεται και να σκέφτεται ελεύθερα.

Οι σφόδρα ανθελληνική στάση του κ. Δημητρά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ασφαλώς υπέρ των ανοιχτών συνόρων και σε διαρκή εγρήγορση για να δημιουργήσει μειονότητες σε όλη την Ελλάδα, τούρκικες, αλβανικές και «μακεδονικές» μεταξύ άλλων. Δεν είναι τυχαίο που στην ιστοσελίδα της οργάνωσης του είχε δηλωθεί ως χρηματοδότης της μια σκοπιανή οργάνωσης που ο πρόεδρος της, Bill Νicholov, είχε γράψει: “Η Ελλάδα θα χάσει τη Μακεδονία του Αιγαίου από τους «Mακεδόνες» ( Σκοπιανούς), τη Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά σε σας τους δήθεν Έλληνες; Ο μικρός σας βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική.»

Τα ΜΜΕ καλύπτουν τον κ. Δημητρά και γι’ αυτό έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου, έτσι όχι μόνο συνεχίζει τον ανθελληνικό και αντιφιλελεύθερο έργο του, αλλά φροντίζει όσο περνά ο καιρός να γίνεται όλο και πιο προκλητικός. Όπως όλοι οι άλλοι μπαχαλάκιδες του καθεστώτος, βρίσκει και τα κάνει.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις