Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη: Ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή εκστρατεία

ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Έκλεισε ο κύκλος των δραστηριοτήτων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο», αφού πραγματοποιήθηκαν και οι δύο τελευταίες δραστηριότητες, την Τρίτη, 28 Α:υγούστου, και το Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου, με εμψυχώτρια την κ Δώρα Χαραΐτη, και με θέματα «Τα πειραγμένα και τα κλεμμένα δεδομένα» και «Περασμένα δεδομένα για μένα: ένα προικοσύμφωνο» αντίστοιχα.

Και ολοκληρώνεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τη Γιορτή Λήξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, 7 μ.μ., στον Κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις