Επιτυχία στις Εξετάσεις χορού Art-Style Όλγα Γαλιατσάτου-Αποτελέσματα-Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Βγήκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα των εξετάσεων χορού της Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας  Ι.D.O.
Τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις χορού από τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό οργανισμό και ομοσπονδία χορού με συμμετοχή 70 ατόμων,στην Art & Style Dance Studio Όλγα Γαλιατσάτου που λειτουργεί και ως εξεταστικό κέντρο I.D.O. από το 2017.
Το ποσοστό επιτυχίας των μαθητών που έδωσαν εξετάσεις είναι μεγάλο με 95% επιτυχία, μάλιστα το 20% πήρε διάκριση. Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι ηλικίας από 6 ετών. Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί στην γραμματεία.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ενημερώνουμε ότι από φέτος θα λειτουργεί και εξεταστικό κέντρο κλασικού χορού Vaganova.
Επίσης οι εξετάσεις θα ξεκινούν από την ηλικία των 5 ετών, αλλά θα υπάρχουν και εξετάσεις για ενήλικες σε όλα τα είδη χορού.
Τα είδη που θα διδάσκονται είναι: Κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονο/Μοντέρνο Μπαλέτο, Μουσικοκινητική αγωγή/ρυθμική χορού(από 3 ετών) Jazz όλα τα στιλ, hip,hop,Cheerleading/Μαζορέτες, Latin, Αργεντίνικο Ταγκό, Ευρωπαϊκοί χοροί/Waltz,Tango,Foxtrot,Quickstep, Εναέριος χορός σε στύλο και στεφάνι/Aerial hoop/Pole dancing για παιδιά.
Τα μαθήματα διδάσκονται από πτυχιούχους καθηγητές κρατικής σχολής, από την ευαίσθητη ηλικία των 3 ετών έως ενήλικες.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει από 27 Αυγούστου.
ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
Πληροφορίες/Εγγραφές: Οδός Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 11 Αργοστόλι (έναντι κολυμβητηρίου)
Καθημερινά: Δευτέρα έως Σάββατο 18:00-21:00
Τηλ: 6950569237
FB: Art- Style Dance Studio Olga Galiatsatou

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις