«Βόμβες» Φλωράτου: Ο Μιχαλάτος με έδιωξε για άλλο λόγο [ηχητικό]

Μια άλλη εκδοχή για την αποπομπή του από την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά έδωσε ο Θεόδωρος Φλωράτος.

Ο δημοτικός σύμβουλος που αποπέμφθηκε χωρίς να ενημερωθεί από κανέναν (το έμαθε από τα ΜΜΕ), δήλωσε ότι ο Θεόφιλος Μιχαλάτος τον έδιωξε, όχι για το θέμα του Πλατύ Γιαλού, αλλά γιατί θεωρούσε ότι τον επισκιάζει.

«Εγώ έμαθα να είμαι πρώτος. Και δεν θα μείνω κολαούζος κανενός», είπε στον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, και τον Ionian Galaxy. «Αυτοί που έχουν αποφασίσει να είναι κολαούζοι και υπάλληλοι, ας μείνουν εκεί.  Εγώ είμαι πρώτος», συνέχισε και αναφέρθηκε αναλυτικά στο ποιος θεωρεί ότι είναι ο πραγματικός λόγος της αποπομπής του:

«Η επισκίαση του ίδιου από εμένα. Το πολιτικό κομμάτι. Δεν μπορεί να είναι δεύτερος ο Φλωράτος, φαίνεται, μπορεί να έχουμε θέμα. Καλύτερα έξω για να μη χάσουμε τη θέση».

Σχετικά με την φημολογούμενη συμμετοχή του στην Ισχυρή Κεφαλονιά, ο κ. Φλωράτος το διέψευσε, λέγοντας μάλιστα «να τα αφήσει αυτά ο Θεόφιλος».

«Ποτέ μου δεν πρόδωσα την ιδεολογία μου και την ιδεολογία της οικογένειάς μου», πρόσθεσε.

Δεν θα ξαναπατήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρ. επικεφαλής του ΣΔΟΕ συνέχισε να… πυροβολεί, αυτή τη φορά για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αυτές τις αηδίες που είδαμε προχθές εγώ δεν τις ανέχομαι. Είναι ντροπιαστικά όσα έγιναν στο Δημοτικό Συμβούλιο», είπε και πρόσθεσε ότι δεν θα «ξαναπατήσει στο συμβούλιο». «Ντρέπομαι που είμαι δημοτικός σύμβουλος», είπε για τα όσα διαδραματίστηκαν.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν είχα μιλήσει με κανέναν πριν το Συμβούλιο

Τέλος, πρόσθεσε ότι πριν τη συνεδρίαση δεν είχε μιλήσει με κανέναν για τη στάση που θα κρατήσει, ότι δεν υπήρχε δηλαδή συνεννόηση με την Ισχυρή Κεφαλονιά και ότι πρότεινε την αναβολή γιατί αυτό επέλεγε η λογική του.

Αναρωτήθηκε μάλιστα για το, αν εκείνος είχε συνεννοηθεί με την πλειοψηφία, αν ίσχυε το ίδιο και για τον κ. Δεστούνη.

Σύνταξη/επιμέλεια: Κεφαλονίτικα Νέα

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις