“Μαϊμού” Πρόεδρος η Τίτσα Τσιμάρα ψηφίζει στο Σωματείο της μόνο το 1/3 των δημοτικών υπαλλήλων

Η κα Τίτσα Τσιμάρα νομίζει ότι η Κεφαλονιά είναι η Νέα Υόρκη και θεωρεί ότι μπορεί να παριστάνει πως εκπροσωπεί τους υπαλλήλους του Δήμου Κεφαλονιάς ενώ όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι το Σωματείο της είναι “μαϊμού” με την έννοια ότι από τους 250 περίπου υπαλλήλους του Δήμου Κεφαλονιάς σε αυτό ψηφίζουν οι 70 δηλαδή λιγότερο από το 1/3.

Φυσικά είναι δικαίωμα της κας Τσιμάρα να θέλει να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια και να έχει ταχθεί στο πλευρό της αντιπολίτευσης άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ούτως ή άλλως το Σωματείο-“Μαϊμού” του οποίο εμφανίζεται ως πρόεδρος βρίζει με ανακοινώσεις του τη Δημοτική Αρχή αλλά όταν έρχεται η ώρα της κάλπης η κα Τσιμάρα είναι μόνιμα με τους χαμένους. Μην ξεχνάμε ότι το 2014 η Τίτσα γύρναγε παντού και έλεγε ότι ο Παρίσης “έχει τελειώσει” αλλά τη μέρα των εκλογών κυκλοφορούσε “σαν την άδικη κατάρα” και έψαχνε να βρει γιατί ήτανε πάλι με τους losers.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις