Καλό μήνα-Μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη

Η έκθεση ζωγραφικών έργων και εικαστικών συνθέσεων του Κώστα Ευαγγελάτου στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 με καταληκτική ξενάγηση από τις 8:00μμ – 10:30μμ . 
Η ετήσια θερινή έκθεση καθώς και η εκδήλωση λόγου και τέχνης “Πανσέληνος στον κήπο” σημείωσαν φέτος, την μεγαλύτερη επιτυχία τους. 
Παράταση δεν είναι εφικτό να δοθεί, παρόλο το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον, γιατί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης θα αρχίσει η εντατική προετοιμασία για το Φθινοπωρινό πρόγραμμα του εικαστικού δημιουργού στην Αθήνα, που περιλαμβάνει συμμετοχές σε σημαντικές ομαδικές διοργανώσεις εικαστικών φορέων και μουσείων καθώς και αναδρομική έκθεση, με τα έργα του από το Παρίσι, τον Νοέμβριο.
 
Καλό, ευχάριστο και δημιουργικό Σεπτέμβριο!!
COSTAS EVANGELATOS ART-EST
Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Αργοστόλι.
Art Studio EST-La Chambre, Αθήνα.
Αρχείο “Fototanism”, Αθήνα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις