Απάντηση σε ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη κου Γαλιατσάτου για τα Υδατοδρόμια

O περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Γαλιατσάτος συνεχίζει να παραπλανεί όχι μόνο τους πολίτες των Ιονίων Νήσων αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες.

Έχει το θάρρος να βγαίνει σε ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας ισχυριζόμενος ότι κάνει προσπάθειες για να αδειοδοτηθεί το δίκτυο υδατοδρομίων στα Ιόνια Νησιά.

Ξεχνάει φαίνεται ότι 4 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως αν και κυβερνητικός περιφερειάρχης.

Ακολουθεί πιστά την παραγωγική απραξία της κεντρικής κυβερνητικής τους πολιτικής.

Εδώ και 4 χρόνια ήταν έτοιμα για να αδειοδοτηθούν τα υδατοδρόμια αλλά άλλαζαν τον νόμο συνέχεια οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του ΤΣΙΠΡΑ –ΚΑΜΜΕΝΟΥ μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να είναι υποστηρικτές της πολιτικής τους ανικανότητας.

Συγκεκριμένα στο υδατοδρόμιο Ζακύνθου έλλειπε μόνο η μελέτη ….. ήχου…….. Επανειλημμένες φορές έχουμε φέρει το θέμα με μορφή επερωτήσεως αλλά συγκεκριμένη απάντηση δεν λάβαμε ποτέ….

Ο καιρός έφτασε. Θα περάσουν από το εκλογικό ταμείο να ανταμειφτούν αλλά η κάλπη θα αποδώσει δικαιοσύνη αυτή την φορά . Θα κριθούν ως ανεπίδεκτοι μαθήσεως ………..

Στασινόπουλος Γεώργιος

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφερειακός Σύμβουλος

Π.Ε. Ζακύνθου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις