ΠΑΟ Εύγερος: Έναρξη των εγγραφών και προπονήσεων στα τμήματα Ποδοσφαίρου και Τένις

Το αθλητικό σωματείο Φαρακλάτων , ΠΑΟ ΕΥΓΕΡΟΣ, διανύοντας 38 χρόνια λειτουργίας ,  σας καλεί στα αθλητικά τμήματα του , που για φέτος θα είναι όλα ενεργά:

1. Αντρική ομάδα ποδοσφαίρου.

2. Τμήμα Παίδων ποδοσφαίρου.

3. Τμήμα Προπαίδων ποδοσφαίρου.

4. Τμήμα Junior παιδικό ποδοσφαίρου.

5. Τμήμα proJunior παιδικό ποδοσφαίρου.

6. Τμήματα εκμάθησης τένις παιδικά(4 ετών και άνω) κ’ ενηλίκων(αρχαρίων και προχωρημένων).

Για εγγραφές ποδοσφαίρου:τηλέφωνα επικοινωνίας 6987082733 κ’ 6974768878.

Για εγγραφές τένις :τηλέφωνα επικοινωνίας 6974768878.

Η σελίδα μας στο Facebook:www.facebook.com/paoevgeros και e-mail επικοινωνίας

Το προπονητικό έργο αναλαμβάνουν ο προπονητής Παπαναστασάτος Χρήστος , κάτοχος διπλώματος UEFA-A και UEFA-B και η καθ.Φυσικής Αγωγής Μαραβέγια Σοφία.

Τα παιδικά τμήματα ποδοσφαίρου θα πραγματοποιούν προπονήσεις στα Φαρακλάτα κάθε Σάββατο και Κυριακή και στο Αργοστόλι(δημοτικό γήπεδο 5χ5) κάθε Τρίτη και Πέμπτη με έναρξη από την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στο Ενωσιακό γήπεδο Φαρακλάτων.

Ενώ από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινάει και την προετοιμασία της η αντρική ομάδα εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου όπουκαι θα αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία.

Τα μαθήματα τένις θα διεξάγονται στο Αργοστόλι στις δημοτικές ανοιχτές εγκαταστάσεις.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις