Διαλύεται η “Ενωμένη Τετράπολη”-“Τους έφυγε” ο Γρηγόρης Σταμούλης

Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς “Ενωμένη Τετράπολη” αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της “Κίνηση Πολιτών «Κεφαλονιά – Νησί για όλους” ο δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Σταμούλης εγκαταλείπει το ψηφοδέλτιο της ξεπερασμένης πια “ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ” με τους ανήκοντες σε άλλη εποχή Βασίλη Ρουχωτά, Σπύρο Σαμούρη κ.λπ., και προσχωρεί στην προσπάθεια των νεωτέρων γενιών της κεντροαριστεράς.

Όπως φαίνεται η πάλαι ποτέ παράταξη της “ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑΣ” θα κατέβει τριχοτομημένη στις ερχόμενες εκλογές  καθώς ένα τμήμα της  είναι πιθανόν να συνεργαστεί με το Μιχαλάτο (Σπύρος Σαμούρης), ένα τμήμα της να τα βρει με τον Γιώργο Τζωρτζάτο (Βασίλης Ρουχωτάς) ενώ οι πιο νέοι έχουν ήδη συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει να πέσει δηλαδή πολύ γέλιο…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις