23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Εντυπωσίασε το Σέρβικο μουσικο χορευτικό συγκρότημα Abrasevic στον Πόρο

Εντυπωσίασε το Σέρβικο μουσικο χορευτικό συγκρότημα Abrasevic χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Πόρου όπου παρουσίασε μπροστά σε ντόπιους αλλά και επισκέπτες του χωριού το εκπληκτικό πρόγραμμά του κερδίζοντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Πόρου Γιάννης Πετράτος ντυμένος με παραδοσιακή φορεσιά καλωσόρισε τους μουσικούς και χορευτές του συγκροτήματος Abrasevic στον Πόρο και παρουσίασε με την σειρά του τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Ο Πρόνησος”, ο οποίος είχε ετοιμάσει χορούς από όλα τα Επτάνησα.

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Επίτιμος Πρόξενος της Σερβίας Βίκτωρ Ρουχωτάς, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του τα μέλη του συγκροτήματος Abrasevic για την αποδοχή της πρόσκλησης ενώ δήλωσε ότι το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρόνησος σύντομα θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί την Σερβία και να παρουσιάσει το πρόγραμμά του εκεί. Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Σπυρονικόλαος Σολωμός δίνοντας πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές για την εξαιρετική ερμηνεία τους. Η βραδιά έκλεισε με ένα καταπληκτικό χορευτικό σε τσιγγάνικους ρυθμούς που μάγεψε και ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στην πλατεία του Πόρου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων και ευχών.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις