Απόψε “Πανσέληνος στον Κήπο” στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa “Ροδόπη”

Απόψε Κυριακή 26 Αυγούστου, ώρα 9μμ στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa “Ροδόπη”, θα παρουσιαστεί μια νέα ζωγραφική σειρά έργων με θεματικό μοτίβο τριαντάφυλλα του Κώστα Ευαγγελάτου εμπνευσμένη από ποιήματα του Rainer Maria Rilke.

Στις 10.15μμ θα πραγματοποιηθεί στη “Μώβ Σκηνή- Mauve Stage”  η ετήσια εκδήλωση λόγου και τέχνης “Πανσέληνος στον Κήπο”.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η κ. Ευαγγελία Σαμόλη.

Αρχικά θα γίνει Ηχοποιητικό αφιέρωμα-ωτοκουμέντο στη μνήμη της “αιθέριας πρωταγωνίστριας του Θεάτρου”, Ηθοποιού και Σκηνοθέτιδας, με καταγωγή από την Ιθάκη Βέρας Ζαβιτσιάνου.  

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από τον χορευτή Κωστή Τσιαμάγκα το σόλο “Πρόσγειος πτήση”, σε μουσική Claude Debussy και χορογραφία – σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου.

(photos από τη γενική πρόβα της χορογραφίας, που έγινε κανονικά παρά τα ποικίλα τεχνικά προβλήματα των χθεσινών βροχών…)

Είσοδος ελεύθερη

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ :  Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, από 9:00μμ -10:00μμ μόνο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΗΠΟΥ: ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ 8 (έναντι Mega), από 10:00 και μετά.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΤΗΛ: 26710 28501, 6944621286

www.rodopicollection.blogspot.com

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις