«Τα Λουκου-μακια στηρίζουν τον Υπεριωνα»

Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων

Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ»

«Τα Λουκου-μακια στηρίζουν τον Υπεριωνα»

Η γλυκιά και ευαίσθητη παρέα της Βάνας και του Τίμου, «τα Λουκου-Μάκια», προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Υπερίωνα θα ετοιμάσουν το βράδυ της Κυριακής 26/08/2018, στην κεντρική πλατεία στο Ληξούρι, τους υπέροχους λουκουμάδες τους και τα έσοδα από την πώληση τους θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης.

Το ΔΣ της ‘Ένωσης τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την κίνηση αυτή, που αναδεικνύει την ευαισθησία και την αγάπη τους για το σωματείο μας αλλά και τον σεβασμό και το ενδιαφέρον τους για τα άτομα με αναπηρία της πόλης μας. Ευχόμαστε ολόψυχα τα «Λουκου-μάκια» να συνεχίσουν να μας γλυκαίνουν στη δύσκολη καθημερινότητα μας και παράλληλα να συνεχίσουν και το φιλανθρωπικό τους έργο.

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις