Καταχεριάζουν τα Αθηναικά ΜΜΕ την Αφροδίτη Θεοπεφτάτου – «Σουλιώτισσα της Ιθάκης», «Κομπάρσος»!

Από βουλευτής… κομπάρσος στην υποδοχή Τσίπρα η Θεοπεφτάτου

Βουλευτής «για όλες τις δουλειές» αποδείχθηκε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη, απ’ όπου εκφώνησε το διάγγελμα για το… τέλος των Μνημονίων.
Στις φωτογραφίες τη διακρίνουμε να υποδέχεται τον πρωθυπουργό, στη συνέχεια να βρίσκεται ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής ενώ, κάποια στιγμή την βλέπουμε να έχει αναλάβει καθήκοντα πρακτικογράφου κατά την επίσκεψη Τσίπρα στο δημαρχείο της Ιθάκης

Πηγή: www.parapolitika.gr

Θεοπεφτάτου. Η Σουλιώτισσα της Ιθάκης

Του Αντώνη Πανούτσου
Από τους Σουλιώτες του Πάρις έχει να εμφανιστεί τέτοια αγωνίστρια όπως η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Στους Σουλιώτες επειδή δεν υπήρχαν λεφτά για κομπάρσους στις μάχες με τους Τούρκους κάθε Σουλιώτης έπεφτε νεκρός μίνιμουμ τρεις φορές. Στην υποδοχή στην Ιθάκη, η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η ηρωίδα με τα πουά, στο ένα πλάνο χαμογελάει πίσω από τον Τσίπρα στο λιμάνι, στο δεύτερο τον φιλάει κάτω από ένα παράθυρο και στο τρίτο και έχει μπει στο δημαρχείο και κρατάει σημειώσεις. Καμία όμως Θεοπεφτάτου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κανένας εισαγόμενος χειροκροτητής δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια που φάνηκε στις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στην Λήμνο και την Λέσβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έχουν προσβληθεί από τον επάρατο οπαδοδιώκτη. Σε ματς Λεβαδιακού – ΣΥΡΙΖΑ να κατέβαιναν η ταξιαρχία του Κομπότη θα κέρδιζε την μάχη της κερκίδας.

Ποιος είναι όμως ο λόγος που ένα κόμμα που διόρισε μια στρατιά μετακλητών δεν μπορεί να μαζέψει τριψήφιο αριθμό οπαδών για την ομιλία του αρχηγού του που θα ανακοινώσει την έξοδο από τα μνημόνια; Οι λόγοι είναι περισσότεροι του ενός.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι το hardcore της αριστεράς, οι αντιεξουσιαστές, οι αγανακτισμένοι και κάθε μορφής μπαχαλάκηδες δεν πηγαίνουν σε πανηγυριτζήδικες ομιλίες. Θα πάνε σε μια εκδήλωση antifa, θα πάνε για να πλακωθούν με τα ΜΑΤ αλλά όχι για να χειροκροτήσουν έναν σαραντάρη που ανοιγοκλείνει τα ματάκια με αθωότητα σαν τον Βασιλάκη Καϊλα.

Ο δεύτερος στα στερνά του Αλέξη όποιος έφαγε, έφαγε. Όποιος ήταν να μπει μετακλητός, γραμματέας ή dj στα λεωφορεία μπήκε. Και όποιος δεν μπήκε όχι μόνο δεν ελπίζει ότι θα μπει λίγο πριν τις εκλογές αλλά είναι και στραβωμένος που βολεύτηκε ο άλλος άχρηστος και όχι ο ίδιος.

Τρίτος λόγος είναι ότι ο μετακλητός είναι αχάριστο πλάσμα. Μπορεί να του πούνε χίλιες φορές «Άμα βγει ο Κούλης θα σε απολύσει» αλλά καταλαβαίνει ότι είτε χαλάσει τις διακοπές του για να τρέχει να χειροκροτεί τον Τσίπρα στην Ιθάκη είτε όχι  que sera, sera. Οπότε αφού ότι είναι να γίνει, θα γίνει ας καεί και το παλιάμπελο να κάνει τις τελευταίες του διακοπές αρχοντικά.

Τέταρτος ότι να ψηθεί άνθρωπος που δεν έχει ψηφίσει τον Τσίπρα το 2015 να τον ψηφίσει το 2018 είναι αδύνατον. Για παράδειγμα στην Ιθάκη ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πάρει 36%. Υπάρχει τώρα περίπτωση κάποιος από το υπόλοιπο 64% να πει «Το 2015 δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα όμως που ο Αλέξης μας έβγαλε από τα μνημόνια δέχομαι ότι έκανα λάθος και τρέχω στην παραλία να τον υποδεχτώ»; Το οπαδικό pool του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 είναι αμφίβολο αν ενισχύθηκε με μια ντουζίνα έλληνες την τελευταία τριετία.

Πέμπτος και κυριότερος λόγος οι ψηφοφόροι που ανέβασαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους ΠΑΣΟΚ. Βλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει δεν έχουν κανένα λόγο να καρφωθούν. Περιμένουν την αλλαγή στην εξουσία για να βγουν από την ντουλάπα. Όπως περίμεναν το 2015.

Πηγή: www.liberal.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις