Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Μιχάλης Κουγιανός

Η διοίκηση του ΚΑΟ, οι προπονητές και οι συμπαίκτες του, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μιχάλη για την προσφορά του στην ομάδα μας την τελευταία τριετία.

Παρόλα τα χρόνια προβλήματα τραυματισμών και επαγγελματικών υποχρεώσεων πρόσφερε τα μέγιστα και έδωσε την ποιοτική ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα. Μαζί πήραμε 2 πρωταθλήματα και 1 άνοδο. Σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία του Κεφαλληνιακού και όχι μόνο.

Η προσφορά του Μιχάλη έχει να κάνει γενικότερα με το κεφαλονίτικο μπάσκετ.

Ελπίζουμε ότι ο Μιχάλης θα συνεχίσει να προσφέρει γιατί πολύ απλά αγαπάει το μπάσκετ. Είμαστε εδώ και είμαστε ανοιχτοί σε καινούργιες προτάσεις και ιδέες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις