Συναυλία στην Σάμη με την Γιολάντα Δαναού “Σαν θαλασσινό αεράκι” την Πέμπτη 23 Αυγούστου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018

Σαν θαλασσινό αεράκι”
ΣΑΜΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΩΡΑ: 22.15


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) παρουσιάζει αυτό το καλοκαίρι στην Σάμη, την Γιολάντα Δαναού και την ορχήστρα της, σε μια μεγάλη συναυλία με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε, με τον τίτλο «Σαν Θαλασσινό αεράκι».

Συμμετέχει ο Γιάννης Ανδρακάκος.

Η εξαιρετική τραγουδίστρια Γιολάντα Δαναού μας ταξιδεύει σε τραγούδια που έρχονται με ένα καλοκαιρινό θαλασσινό αεράκι και φόντο το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Τραγούδια από την έντεχνη μουσική σκηνή, το αστικό λαϊκό ρεπερτόριο, τραγούδια από τη Σμύρνη, τη δημοτική μας παράδοση, διαμάντια των μεγάλων Ελλήνων Συνθετών, καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφική της δουλειά. Όλα γεμάτα έρωτα, φως και θάλασσα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις