Δωρεά εικαστικού έργου στο Λαογραφικό Μουσείο Καμιναράτων από τον Κώστα Ευαγγελάτο

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Καμιναράδων “Ο Προφήτης Ηλίας” κ. Ηλίας Γαλιατσάτος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον εικαστικό Κώστα Ευαγγελάτο για τη δωρεά έργου του στο Λαογραφικό Μουσείο Καμιναράτων Ληξουρίου.

Επίσης ο Κώστας Ευαγγελάτος έλαβε Έπαινο για τη συμμετοχή του στην 1η έκθεση του διοργανώθηκε στο χώρο του Μουσείου με τη συνεργασία της Ένωσης Καλλιτεχνών και λογοτεχνών Ηλιούπολης “Το Εργαστήρι”.

Το έργο του με τίτλο “Έφηβη στους αγρούς” φιλοτεχνήθηκε σε πρώτη εκδοχή το 1973 στο Αργοστόλι, όπου και εκτέθηκε στις δύο πρώιμες εκθέσεις του ζωγράφου στο Δημαρχείο Αργοστολίου, το 1973 και 1974. Η δεύτερη εκδοχή του εκτέθηκε στη γκαλερί του Κ.Ε.Ο. Αθηνών το 1976. Το 2017 επανεκτέθηκε στο Δ. Θέατρο
“Ο Κέφαλος” στο Αργοστόλι στην τιμητική εκδήλωση του Π.Σ. “Αγκώνας”.
Η νέα εκδοχή της ειδυλλιακής σύνθεσης έγινε  πρόσφατα  ειδικά για το Λαογραφικό Μουσείο Καμιναράτων.
Οι φωτογραφίες είναι από την παράδοση του έργου στον Πρόεδρο Καμιναράδων  κ. Ηλία Γαλιατσάτο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλλιτεχνών κ. Στυλιανό  Μαρούλη που έγινε στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις