Πλήθος κόσμου στον εορτασμό της Αγίας Ελεούσας στα Ανιννάτα

Ο εορτασμός της Αγίας Ελεούσας χθες το βράδυ που πλήθος κόσμος παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και ασφαλώς δεν έλειπε και το κέρασμα με άφθονο κρασί και το γνωστό σουβλάκι.

Εκεί που το καμπαναριό αγγίζει τον ουρανό εκεί σε ένα όμορφο τοπίο που κάποτε υπήρχε το μικρό εκκλησάκι, τώρα μία εξαιρετική αρχιτεκτονική που γίνετε ένα με το  μπλε του ουρανού, κοντά στο χωριό Αννινάτα, η εκκλησία της Αγίας Ελεούσας πού τιμήσαμε χθες το βράδυ με την λειτουργία του Πάτερ Νεκτάριο και τον  Παπά Πέτρο ας έχουμε όλοι την ευλογία της . Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανά επισκεφτούμε το ναό της αγάπης, που με πολύ μεράκι, και τη βοήθεια μερικών ανθρώπων κατόρθωσε να χτίσει αυτό τον περίφημο Ναό της Αγίας Ελεούσας ο φίλος μας Πάνος ο Μαριάτος, ένα μεγάλο μπράβο και του ευχόμαστε οικογενειακώς να είναι πάντα καλά να προσφέρει.

 Χρόνια Πολλά

Γ  Μεταξάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις