Βαρκαρόλα από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

ΒΑΡΚΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που ο κόλπος του Αργοστολίου και μέχρι το Ληξούρι γέμιζε από τα τραγούδια , τις βαρκαρόλες , τις καντάδες , τις νυκτωδίες και τις αριέτες , αλλά και τα γέλια και τα πειράγματα , της χορωδίας και των φίλων μας τα καλοκαιρινά βράδια εκείνης της εποχής , και μας έλειψαν…

Επίσης αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκαμε σκάφος έτσι όπως το θέλαμε για να μπορούμε να χωρέσουμε , αλλά και να τραγουδήσουμε όμορφα και να ακουστούμε όμορφα .

Τώρα που βρέθηκε το σκάφος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , που μάλιστα μας προσφέρεται γι’ αυτή την βραδιά , αποφασίσαμε να σαλπάρουμε την Δευτέρα 20 Αυγούστου , κατά τις 9:30 το βράδυ , για μια μουσική βόλτα στο λιμάνι τ’ Αργοστολιού , από το Λιμεναρχείο ως την Γέφυρα , δίπλα από την ακτή , σιγά-σιγά , τραγουδώντας τα τραγούδια του τόπου μας και όχι μόνο .

Επειδή δεν χωράνε όλοι όσοι θα θέλανε να είναι μαζί μας μέσα στο σκάφος , προβλέψαμε και θα ακουγόμαστε από την παραλία , έτσι μαζί με την θαλασσινή αύρα, για όσους θέλουν να περπατήσουν παράλληλα με μας , αλλά και για όσους απολαμβάνουν την βραδιά από τα κέντρα της παραλίας .

Και μην μας κατηγορήσει κανείς ότι τραγουδάμε για την έξοδο από τα μνημόνια αυτή την ημερομηνία …Είναι απλά μια σύμπτωση !! Εμείς τραγουδάμε πάντα , σε καλές , αλλά και σε δύσκολες μέρες , γιατί το τραγούδι είναι βάλσαμο στις ψυχές μας , το αγαπάμε , είναι κομμάτι της ζωής μας , της καθημερινότητάς μας . Ελάτε μαζί μας λοιπόν σε αυτό το θαλασσινό περίπατο την Δευτέρα 20/8 στις 9μμ. στην παραλία τ’ Αργοστολιού .

Και μήν ξεχνάτε ότι την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 9 μμ. θα γίνει στο θέατρο ‘ΓΕΡΆΣΙΜΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ’ στο Μπαστούνι Αργοστολίου η αναβληθείσα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής, εκδήλωσή μας , και μάλιστα θα έχει και σκοπό να μαζευτεί ένα ποσό για πολιτιστικούς σκοπούς στην Ανατολική Αττική .

Το ΔΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις