Μεγάλη επιτυχία η συναυλία στα Φαρακλάτα-Πήραν τα εύσημα Δήμος και “Εύγερος”

Χαμός έγινε χθες το βράδυ στα Φαρακλάτα στην εξαιρετική συναυλία με Μπιθικώτση και Ανδρεάτο καθώς εκατοντάδες ντόπιων και επισκεπτών πλημμύρισαν το γήπεδο των Φαρακλάτων από νωρίς για να αποθεώσουν τους δύο σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, που χάρισαν στο κοινό μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

Όλοι οι παριστάμενοι έφυγαν κατευχαριστημένοι με την υψηλού επιπέδου εκδήλωση και φυσικά δεν παρέλειπαν να σχολιάσουν ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς για άλλη μία χρονιά κέρδισε τις εντυπώσεις στον τομέα Πολιτισμού με τις εξαιρετικές εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει.

Φυσικά μερίδιο στη επιτυχία της συγκεκριμένης μαγικής βραδιάς έχει και το Αθλητικό Σωματείο ΠΑΟ Εύγερος που ήταν συνδιοργανωτής της συναυλίας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις