Χ. Λυκούδης: 3,5 χρόνια κυβέρνησης Σύριζα βιώνουμε το τέλμα και την πλήρη απραξία-Τι λέει για Σαμαρά, Χρυσοχοίδη

Με τιμούν με τη φιλία τους και χαίρομαι που επέλεξαν το νησί μας για να περάσουν τις διακοπές τους ο τ.Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο τ.Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Οι Κεφαλονίτες δεν ξεχνάμε ότι και οι δύο ήταν μαζί μας, δίπλα μας στα δύσκολα…
Το βράδυ του σεισμού ο Αντώνης Σαμαράς ήρθε κατευθείαν από τις Βρυξέλλες και διανυκτέρευσε στο νησί μας δίνοντάς μας κουράγιο και κινητοποιώντας ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με 6 επισκέψεις σε 8 μήνες σχεδίασε, οργάνωσε και συντόνισε την έναρξη των έργων αποκατάστασης. Δυστυχώς η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά στέρησε από το νησί μας τη δυνατότητα είτε να ολοκληρωθούν είτε να ξεκινήσουν έργα που είχε ανάγκη ο τόπος μας.
3,5 χρόνια κυβέρνησης Σύριζα βιώνουμε το τέλμα και την πλήρη απραξία.
Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς τα έργα που έχουν ανάγκη τα νησιά μας , όχι μόνο για να κλείσουν οι πληγές του σεισμού ,αλλά και για να πρωταγωνιστήσουν στις επόμενες δεκαετίες.

Χαράλαμπος Λυκούδης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις