Ενθουσιασμένοι ντόπιοι και επισκέπτες από το Πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Κεφαλονιάς

Για άλλη μία φορά ο Δήμος Κεφαλονιάς έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του όσον αφορά τα πολιτιστικά δρώμενα, πραγματικά οι εκδηλώσεις είναι τόσες πολλές και ποιοτικές που ο κόσμος ντόπιοι και επισκέπτες δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε.

Είναι ξεκάθαρο ότι η εντολή του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη “να τα δώσει όλα” αυτό το καλοκαίρι έπιασε τόπο εξ ου και ότι οι συναυλίες, οι βαρκαρόλες, τα θεατρικά δρώμενα, τα φεστιβάλ, και όλα τα σχετικά δεν έχουν σταματημό.

Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να μην πούμε ένα μεγάλο μπράβο στη Δημοτική Αρχή για την πολιτιστική της δραστηριότητα που διαφημίζει την Κεφαλονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις