Α.Ο. Εικοσιμίας: Ακόμη δυο νέες προσθήκες στην ομάδα μας

“Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στο φετινό ρόστερ δυο ακόμη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Αποστόλου και Μπόνι Ντουκάι. Και οι δυο προέρχονται από τον Α.Ο. Φωκάτων. Ο Αποστόλου μάλιστα έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας.

Ο πρώτος αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος, αλλά και σε όλες τις θέσεις άμυνας, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός και μπορεί, αν χρειαστεί, να παίξει το ίδιο καλά στις πτέρυγες.

Σίγουρα είναι δυο μεταγραφές που μπορούν να δώσουν σοβαρές λύσεις στην ομάδα μας.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία για να προσφέρουν με τη σειρά τους βοήθεια στην προσπάθεια μας.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε τον Α.Ο. Φωκάτων για την παραχώρηση των δυο ποδοσφαιριστών, αλλά και τη γενικότερη συνεργασία μας”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις