3ο Θερινό Σχολείο Φυσικής και Αστρονομίας

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το Τοπικό Παράρτημα της Ένωσης, και με την ευγενική στήριξη της Δ/νσης Β’βάθμιας Εκπαίδευσης, ανακοινώνουν τη λειτουργία του 3ου Θερινού σχολείου Φυσικής – Αστρονομίας Κεφαλλονιάς από την Δευτέρα 27/8/2018 μέχρι και την Παρασκευή 31/8/2018 στο Αργοστόλι.

Το σχολείο απευθύνεται σε μαθητές που αποφοίτησαν κατά το σχολικό έτος 2017-2018 από τις τάξεις Β’ και Γ’ Γυμνασίου και Α’ και Β’ Λυκείου και με προτεραιότητα σε όσους δεν συμμετείχαν στο 1ο και 2ο Θερινό Σχολείο.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις και οι Υπεύθυνες Δηλώσεις των κηδεμόνων θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι την Παρασκευή 17/8/2018 στην κα Ανδρεάτου Αικατερίνη στο Δημαρχιακό Μέγαρο (τηλ. 2671022933 εσωτ 19).

Η συμμετοχή των μαθητών σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος καθώς και κάθε παροχή στο πλαίσιο της διοργάνωσης είναι δωρεάν. Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Συμμετοχής από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιστημονικές ενότητες φυσικής και αστρονομίας με έμφαση στα νεώτερα επιτεύγματά τους πλούσια πειραματική δραστηριότητα με τη συμμετοχή καθηγητών Πανεπιστημίου και διακεκριμένων επιστημόνων και πειραματιστών.

Ενδιαφερόμενοι (παιδιά ή ενήλικες) που δεν είναι μαθητές των παραπάνω εκπαιδευτικών τάξεων μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του θερινού σχολείου, εφόσον εκδηλώσουν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους και τηρούν τους κανόνες του ωρολόγιου προγράμματος.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις