Την Τρίτη 7 Αυγούστου η Χορωδία Αργοστολίου θα κάνει μουσική περατζάδα από το Λιμεναρχείο μέχρι την Γέφυρα

Η ζωή συνεχίζεται !!

Δύο εβδομάδες από την τραγωδία με τις πυρκαγιές στο Μάτι και την Ραφήνα , πρέπει να οπλιστούμε με δύναμη , ελπίδα και αισιοδοξία και να συνεχίσουμε να ζούμε , προσπαθώντας σιγά – σιγά να βρούμε την καθημερινότητά μας . Και για μας καθημερινότητα είναι το τραγούδι !

Αύριο λοιπόν , Τρίτη 7 Αυγούστου 2018, το βραδάκι , κατά τις 9:15 μμ. θα ξεκινήσουμε από το Λιμεναρχείο και θα πάμε τραγουδώντας μέχρι την Νέα Παραλία και την Γέφυρα. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί αυτή την μέρα , έτσι για να θυμόμαστε ότι η μουσική είναι βάλσαμο στις ψυχές μας , μας ανακουφίζει και μας εξυψώνει .

Όσο για την μεγάλη μας εκδήλωση μαζί με άλλους πολιτιστικούς φορείς που επρόκειτο να κάνουμε στις 27.7 , και την αναβάλαμε λόγω της Εθνικής τραγωδίας , θα γίνει την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Μπαστούνι και μάλιστα με φιλανθρωπικό σκοπό .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις