Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τεχνών SEA(S)ARTS 2018.

Η Διεθνής Έκθεση SEA(S)ARTS 2018 είναι βασικό μέρος του προγράμματος, που με την ενεργό συμπαράσταση των τοπικών  Αρχών επιδιώκει να αναβαθμίσει  και διεθνοποιήσει το πολιτιστικό περιβάλλον της Κεφαλονιάς και παράλληλα να κληροδοτήσει πολιτιστικό και επιστημονικό απόθεμα στο νησί.
 
Στα εγκαίνια  η οργανωτική επιτροπή , με βασικό επιμελητή τον Καθηγητή Haytham Nawar και μία πλειάδα  καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, θα καλωσορίσει το κοινό και θα παρουσιάσει σύγχρονα έργα  τέχνης από διάφορα καλλιτεχνικά πεδία.
Το γεγονός  θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και ώρα 20.00μ.μ στον εκθεσιακό χώρο του Ιονίου Κέντρου Τεχνών & Πολιτισμού στα Μεταξάτα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις