Ο άνθρωπος με το δέντρο στην καρδιά-Πλατεία Διλινάτων τη Δευτέρα 6 Αυγούστου

Αργοστόλι 05/08/2018

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ –

Ο άνθρωπος με το δέντρο στην καρδιά

Ήταν κάποτε λέει ένας βασιλιάς. Ήτανε κάποτε λέει ένα δέντρο. Ήτανε λέει ένα δέντρο που φύτρωσε μέσα στην καρδιά του βασιλιά. Και ποιος θα του το βγάλει; Παραμυθάδες ήρθανε, λόγια του ελαλήσαν για ένα κορίτσι που τρέχε μακριά από την αρκούδα, για ένα μικροβασιλιά που τα βαλε με δράκο, για μιας Νεράιδας τη γητειά. Μα τα κλαδιά δεν πέφτανε, τραγούδι περιμέναν.
Η ΚΕΔΗΚΕ σας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών μέσα από την αφήγηση και τη ζωντανή μουσική. Η αφηγήτρια Βιργινία Κοκκίνου και ο μουσικός Γιάννης Ανθόπουλος μας παίρνουν από το χέρι και μας περπατάνε στο μονοπάτι των λαϊκών παραμυθιών της Ηπείρου.

Πλατεία Διλινάτων

Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 9.00μμ

Είσοδος δωρεάν

Αφήγηση Κοκκίνου Βιργινία
Μουσική Γιάννης Ανθοπουλος
Διάρκεια 60 λεπτά
Ηλικίες παιδιά 6+ έφηβοι και ενήλικες

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις