«Σχολείο είναι ο τόπος μας, σχολείο κι οι άνθρωποί του»-Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για το Σχολείο Θηναίας

«Σχολείο είναι ο τόπος μας, σχολείο κι οι άνθρωποί του»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


20.30 Έναρξη -Χαιρετισμοί
20.40 Παρουσίαση από τον σημαντικό εικαστικό δημιουργό Κώστα Ευαγγελάτο εικόνων και ζωγραφικών έργων τέχνης εμπνευσμένων από το πνεύμα και τα χρώματα της Θηναίας γης.
20.55 Η ευρύτερη Θηναία, ιστορικά, λαογραφικά πολιτιστικά με την διεισδυτική «ματιά» του κ. Ορέστη Καππάτου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ριφόρτσο .
21.10 Παρουσίαση εποπτικού υλικού για τις εκκλησίας και τα σχολεία της Θηναίας. Το υλικό παραχωρήθηκε από τον εκπαιδευτικό- ερευνητή Γεράσιμο Γαλανό.
21.20 Δραματοποιημένη αφήγηση σκωπτικού διηγήματος από την ερευνήτρια και συγγραφέα Εύη Ντούκα –Λειβαδά. Την παντομίμα αποδίδουν παιδία του χωριού μας.
21.40 Μουσική από την μπαντίνα της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσιος Λαυράγκας» 
22.00 Ανέκδοτο διήγημα από τον εκπαιδευτικό-θεατρολόγο Ηλία Τουμασάτο..
22.15 Μπουφές 
Σας περιμένουμε Κυριακή 12 Αυγούστου ώρα 20. 30 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγκώνα
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΙΝ/ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΠΣ ΑΓΚΩΝΑ, ΤΚ ΑΓΚΩΝΑ, ΚΕΔΗΚΕ με την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ριφόρτσο»

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις