Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 17η τακτική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» (αίθουσα Διονυσίου Λαυράγκα), στις 6 Αυγούστου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Ίδρυση και λειτουργία σχολών YACHTING πλοιάρχων και μηχανικών στην Κεφ/νιά.

ΕΙΣ: Δ. Σ. κ. Γ. Δημητράτος

 1. Αποδοχή της απόφασης και των όρων ένταξης και ορισμός υπολόγου διαχειριστή της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5007706 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Αποδοχή της απόφασης και των όρων ένταξης και ορισμός υπολόγου διαχειριστή της Πράξης «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ» με κωδικό ΟΠΣ 5010875 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014-2020»

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Λήψη απόφασης για εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με το άρθρο 203 του Ν. 4555/2018

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Επέκταση Φωτισμού Οδών και Πλατειών στον οικισμό Αθέρα και περιοχή Φαβατάτων Δ.Ε. Παλικής Δήμου Κεφαλλονιάς

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης και παραλαβής σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 219 του ν. 4412/2016.

ΕΙΣ: ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Ανάκληση της αριθμ. 232/2018 προηγούμενης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετική με διάθεση πιστώσεων.

ΕΙΣ: ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Έγκριση της αριθμ. 243/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για χαρακτηρισμό Επιχειρήσεων Δήμου Κεφαλλονιάς ως «Εποχιακά Λειτουργούσες» και την υπαγωγή τους στις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Ν. 429/1976

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Λήψη απόφασης για άνοιγμα λογαριασμών διαχείρισης πάγιας προκαταβολής σε ορισθέντες υπαλλήλους Δήμου Κεφαλλονιάς

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Σ. Γαρμπή

 1. Έγκριση της αριθμ. 20/2018 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου για ονοματοδοσία Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου στην θέση Άγιος Αντώνιος σε «Α.Ο Παλληξουριακός»

ΕΙΣ: Α/Δ κ. Γ. Κατσιβέλης

 1. Αντικατάσταση μελών Δ.Σ του Διαδημοτικού Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφ/νιάς κ΄ Ιθάκης».

ΕΙΣ: Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου κ. Α. Μοσχονάς

 1. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Κεφαλλονιάς στο Δ.Σ. του «Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου».

ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Σ κ. Σ.-Γ. Αλυσανδράτος

 1. Ορισμός εκπροσώπων σύμφωνα με το άρθρο 6 της Ε1 β/221/65 Υγειονομικής Διάταξης (ΦΕΚ 138/τ.β./24-2-65) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για καθορισμό της ανωτέρας τάξης χρήσεως των υδάτων της παραλίας Μηνιές / Σπάσματα η οποία είναι χαρακτηρισμένη ακτή κολύμβησης.

ΕΙΣ: Πρόεδρος Δ.Σ κ. Σ.-Γ. Αλυσανδράτος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ- ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις