Ο «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά την οικογένεια του ωφελούμενου Στέφανου Βαγγελάτου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», το εκπαιδευτικό – βοηθητικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν θερμά την οικογένεια του ωφελούμενου Στέφανου Βαγγελάτου, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, για τη χορηγία των 600€ με τα οποία αγοράσαμε τέντες προστασίας από τον ήλιο και κλιματιστικό.

Παράλληλα ευχαριστούμε την Αλεξία, κόρη της Νίκης Βαγγελάτου, που στις 25/07/2018 και στη μνήμη του θείου της Στέφανου αφιέρωσε στους ωφελούμενους του Κ.Δ.Η.Φ. ένα ευχάριστο μουσικό πρωινό, τραγουδώντας η ίδια συνοδευόμενη από δύο μουσικούς τον Χρήστο και τον Μπάμπη με τη κιθάρα τους.

Ευχόμαστε στην Αλεξία, μιας και πρόσφατα παντρεύτηκε, να είναι πάντα ευτυχισμένη και στην οικογένεια του Στέφανου, που εξακολουθεί να στηρίζει ενεργά τη λειτουργία του Κ.Δ.Η.Φ. και της Ένωσης, να έχουν πάντα υγεία.

Για το Δ.Σ,

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις