Προμήθεια εξοπλισμού και συλλογής βιοαποβλήτων και πράσινων σημείων στο Δήμο Κεφαλονιάς

Την ένταξη της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2-14-20120», συνολικού προϋπολογισμού 1.450.552 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά την κατασκευή ενός Κεντρικού Πρασίνου Σημείου στη θέση «Αμπατιέλου» στο ΔΔ Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, καθώς επίσης και στην προμήθεια τριών κινητών Πρασίνων Σημείων (όπως ορίζεται στο εγκεκριμένο ΠΕΣΔΑ Ιονίων Νήσων), ενώ περιλαμβάνει και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η ΚΥΑ αριθ.οικ. 18485.

Το έργο θα υλοποιηθεί με δύο υποέργα:

Το 1ουποέργο (προμήθεια) με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», που περιλαμβάνει δύο απορριμματοφόρα οχήματα συλλογής βιοαποβλήτων , πεντακόσιους πλαστικούς κάδους συλλογής βιοαποβλήτων χωρητικότητας 660 λίτρων, τρία κινητά πράσινα σημεία και όχημα μεταφοράς αυτών, κλαδοθρυμματιστές για το κεντρικό πράσινο σημείο και τα κινητά πράσινα σημεία.

Το 2ουποέργο με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ» περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες περίφραξης, διαμόρφωσης χώρου, στεγασμένου και κατάλληλα διαμορφωμένου για την τοποθέτηση container και παλετοκιβωτίων, προκειμένου να μπορεί να γίνει πλήρης διαχωρισμός υλικών για την εναπόθεση, προμήθεια φυλακίου, προμήθεια εξοπλισμού κλπ. Ο σχεδιασμός προβλέπει όλες τι υποδομές ΑμΕΑ που απαιτούνται.

Η ημερομηνία έναρξης της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ», ορίζεται η 01/03/2019 και η ημερομηνία λήξης της η 31/12/2020 .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις