Ο Γιώργος Μαζωνάκης και Stavento την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο γήπεδο Αργοστολίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από κοινή απόφαση της Παραγωγής μέρος των εσόδων από την Συναυλία θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό για τους Πυρόπληκτους των τελευταίων πυρκαγιών του Μαραθώνα.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα έμπρακτη υποστήριξη σας.

Δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ένας σπουδαίος καλλιτέχνης με πάνω από 20 χρόνια επιτυχίας στο ενεργητικό του και ο Μιχάλης Κουϊνέλης με τους Stavento που από το 2005 μας έχουν χαρίσει πολλά χορευτικά hit ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία αξέχαστη βραδιά με πολύ ρυθμό, χορό και εκπλήξεις.

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις