Με αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ.Κεφαλονιά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται καθ΄ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, οι προπονήσεις μεταβατικής περιόδου για τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Σ.Κεφαλονιά.

Συγκεκριμένα η νέα Παιδική και Εφηβική ομάδα του συλλόγου, προετοιμάζονται εντατικά για τις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-19, υπό τις οδηγίες των Πάνου Ματιάτου και Εμμανουήλ Δούλια αντίστοιχα, σε προπονήσεις που λαμβάνουν χώρα στο κλειστό του Αργοστολίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Ταυτόχρονα η διοίκηση του σωματείου ανακοινώνει την σύνθεση και στελέχωση όλων των τμημάτων (αγωνιστικών και ακαδημιών) για την επερχόμενη αθλητική σεζόν ως εξής:

Ανδρική Ομάδα : προπονητής Εμμανουήλ Δούλιας.

Εφηβική Ομάδα: προπονητής Εμμανουήλ Δούλιας.

Παιδική Ομάδα: προπονητής: Πάνος Ματιάτος.

Τμήμα Παμπαίδων: προπονητής Γεράσιμος Μαρκάτος.

Τμήμα Μίνι: προπονητές οι Λεωνίδας Παπαδάτος & Εμμανουήλ Δούλιας.

Τμήμα Προμίνι: προπονητές οι Λεωνίδας Παπαδάτος & Γιάννης Βουργίδης.

Τμήμα Αρχαρίων: προπονητές οι Λεωνίδας Παπαδάτος, Εμμανουήλ Δούλιας & Ιορδάνης Γεμενετζής.

Τμήμα Κορασίδων (αγωνιστικό) : Ράνια Πολλάκη & Λεωνίδας Παπαδάτος.

Τμήμα Νεανίδων: Ράνια Πολλάκη, Λεωνίδας Παπαδάτος &Λίνα Πολλάκη.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο, η οικογένεια του Α.Σ.Κεφαλονιά εύχονται σε όλους τους αθλητές και στις οικογένειες τους ένα όμορφο καλοκαίρι και δίνουν ραντεβού το Σεπτέμβριο, για μια νέα αθλητική χρονιά γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες , όπως άλλωστε μας έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια.

Εκ του Δ.Σ.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις