100χρόνια ΚΚΕ-Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην Ιακωβάτειο

Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα αγώνων και θυσιών, παραμένοντας το μόνο πραγματικά νέο κόμμα της ελληνικής κοινωνίας, γιατί είναι το μόνο που παλεύει για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Αγωνίζεται για την κατάργηση κάθε μορφής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, για μια νέα οργάνωση της κοινωνίας, με κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, στη γη, με επιστημονικό κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στην οργάνωση και διεύθυνση της κοινωνικής παραγωγής.

Στα πλαίσια αυτά σε προσκαλούμε να παρευρεθείς στην εκδήλωση που πραγματοποιείται

Στις 3/8/2018 ημέρα Παρασκευή στον κήπο της Ιακωβατείου βιβλιοθήκης Ληξουρίου στις 8.00 μ.μ. με θέμα :

Η προστασία του περιβάλλοντος των δασών και οι επιπτώσεις του από τη δράση των επιχειρηματικών ομίλων – του κεφαλαίου.

Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Οι δασικοί χάρτες και η ιδιοκτησία στα δάση. Η πρόταση του ΚΚΕ» με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο στέλεχος του ΚΚΕ και Δασολόγο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις