Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (17) άτομα για διάφορα αδικήματα

Προληπτικοί αστυνομικοί έλεγχοι στις τουριστικές περιοχές των Ιονίων

Πραγματοποιήθηκαν (48) συλλήψεις για αδικήματα που ενδεικτικά αφορούν την κατοχή ναρκωτικών, την κλοπή, την χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, την παράνομη διάθεση ειδών παραεμπορίου, την ηχορύπανση, την παράνομη διάθεση αερίου γέλιου

Βεβαιώθηκαν (167) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και (14) υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν συνολικά (107) προϊόντα παραεμπορίου

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου, βάση του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Συγκεκριμένα, μεικτά συνεργεία αστυνομικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Λευκάδας πραγματοποίησαν εντατικούς προληπτικούς αστυνομικούς ελέγχους σε περιοχές με αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον τα τελευταία 24ωρα με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 48 άτομα για διάφορα αδικήματα.

  • Ειδικότερα στη Ζάκυνθο συνελήφθησαν (18) άτομα από τα οποία (1) για παραεμπόριο, (9) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως. (1) για ηχορύπανση, (1) για ναρκωτικά, (1) παράνομη διάθεση αερίου γέλιου, (1) για άγρα πελατών, (2) για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και (2) για κλοπή.

  • Στην Κεφαλονιά συνελήφθησαν (17) άτομα, από τα οποία (1) για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή, (7) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (2) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως, (6) για πλαστογραφία πιστοποιητικών και (1) για ηχορύπανση.

  • Στη Λευκάδα αντίστοιχα κατά του ελέγχους συνελήφθησαν (8) άτομα, από τα οποία (1) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας, (5) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, (1) για ηχορύπανση και (1) για παραεμπόριο.

  • Τέλος, στην Κέρκυρα συνελήφθησαν (5) άτομα από τα οποία (1) για ναρκωτικά, (1) για πλαστογραφία πιστοποιητικών και (3) για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Στο πλαίσιο των ελέγχων κατασχέθηκαν συνολικά (107) προϊόντα παραεμπορίου και βεβαιώθηκαν :

  • (167) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

  • (14) παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις