Μπράβο! Θρίαμβος Γεράσιμου Γαλιατσάτου με 2 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό

Πολύ μεγάλη εμφάνιση με ένα ασημένιο μετάλλιο στο Αρασέ και ένα χάλκινο στο Σύνολο έκανε ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων Άρσης Βαρών, που διεξάγεται στο Μιλάνο.

O Κεφαλονίτης αθλητής που ανήκει στην… Dream Team του νησιού που προπονεί ο Νίκος Γαλιατσάτος, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Αρασέ, σηκώνοντας 145 κιλά, μένοντας πίσω από τον Ιταλό Ficco, που σήκωσε 150.

Στο ζετέ είχε την ατυχία να ακυρωθεί στην τρίτη προσπάθεια αφού του έφυγε η μπάρα και κατετάγη τελικά 5ος ενώ αν είχε σηκώσει τα 165 κιλά που επιχείρησε θα ήταν τρίτος.

Όμως με ένα σύνολο 305 κιλών, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στο σύνολο, πίσω από τον Ιταλό και τον Coscun τον Τούρκο.

Πηγή: kefalonitikanea.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις