30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Το ΚΚΕ συμπληρώνει έναν αιώνα αγώνων

Το ΚΚΕ συμπληρώνει φέτος έναν αιώνα αγώνων και θυσιών, παραμένοντας το μόνο πραγματικά νέο κόμμα της ελληνικής κοινωνίας, γιατί είναι το μόνο που παλεύει για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Αγωνίζεται για την κατάργηση κάθε μορφής εκμετάλλευσης και καταπίεσης, για μια νέα οργάνωση της κοινωνίας, με κοινωνική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, στη γη, με επιστημονικό κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας, την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων στην οργάνωση και διεύθυνση της κοινωνικής παραγωγής.

Στα πλαίσια αυτά σε προσκαλούμε να παρευρεθείς :

  • Στις 30/7/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30μ.μ. στο Άγαλμα του Λασκαράτου στην παραλία Ληξουρίου στην προφεστιβαλικη πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση της ΚΚΕ-ΚΝΕ αφιερωμένη στα 100χρονα του ΚΚΕ.,με ομιλητή τον Νικολάτο Βαγγέλη μέλος της Τ.Ε. Κεφ/νιας – Ιθάκης του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Έκθεση από την 100χρονη πορεία του ΚΚΕ, Έκθεση βιβλίου Καλλιτεχνικό μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα «Ρεμπελέτικο»

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις