Η Χορωδία Αργοστολίου αναβάλει την εκδήλωση της Παρασκευής 27 Ιουλίου λόγω εθνικού πένθους

Μετά την Εθνική Τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική , με τους δεκάδες νεκρούς και την βιβλική καταστροφή και το ΗΘΙΚΑ Επιβεβλημένο ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ, στο οποίο βρίσκεται ο λαός μας , η Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου αναβάλει την προγραμματισμένη για τις 27 Ιουλίου εκδήλωση στο θέατρο Γ. Σκλάβου , στο μπαστούνι πρόσδεσης τουριστικών σκαφών στο Αργοστόλι .

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων , αλλά και σε όσους η ζωή τους καταστράφηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τις πυρκαγιές . Αποφασίζει δε να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη του Κεφαλονίτικου λαού προς τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις