Το Σάββατο 21 Ιουλίου στο Αργοστόλι η εκδήλωση “Ναυτικές οικογένειες της Κεφαλονιάς στο πέρασμα του χρόνου”

Ο Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος “Το Ριφόρτσο” Κεφαλληνίας και Ιθάκης σε συνεργασία με τον σύλλογο ναυτικών “Νίκος Καββαδίας” διοργανώνει στις 21 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.00 την εκδήλωση με θέμα “Ναυτικές οικογένειες της Κεφαλονιάς στο πέρασμα του χρόνου” στο θεατράκι, στην προβλήτα των κρουαζιεροπλοίων στο Αργοστόλι υπό την αιγίδα του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς και της ΚΕΔΗΚΕ.

Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστεί άγνωστο υλικό και φωτογραφίες για τις ναυτικές οικογένειες της Κεφαλονιάς μέσα από ομιλίες.

Στο δεύτερο μέρος ο λαογραφικός, χορευτικός όμιλος Κεφαλονιάς “Κεφαλλήνες” θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς, στη συνέχεια ο Giorgio Vincenzo Filieri από το ελληνόφωνο χωριό Στερνατία της Ιταλίας θα μας τραγουδήσει Γκρεκάνικα τραγούδια.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Κεφαλονίτικο κέρασμα

Είσοδος δωρεάν

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις