Πολλές επιτυχίες για τους ιστιοπλόους της Προόδου Ιθάκης

Με 7 κύπελλα επέστρεψε ο Αθλητικός Όμιλος Ιθάκης «Η Πρόοδος» από τον διασυλλογικό αγώνα στον Αστακό.
Αγωνιστήκαμε με 9 μικρούς αθλητές στην κατηγορία σκαφών τύπου Optimist. Την αγωνιστική ομάδα αποτελούσαν οι:
Ευδοκία Καρφίτσα, Γιάννης Φιαμπόλης, Λευτέρης Καραβίας, Αφροδίτη Κανέλου, Μιχάλης Κριχανα, Κατερίνα Καϊπανου, Θεόφιλος Μορφέσης, Διονύσης Μορφέσης, Βαγγέλης Βούλγαρης.

Συνολικά διεξήχθησαν 7 ιστιοδρομίες.
Σε ένα αγώνα με μέτριο αέρα και με πολλές αλλαγές στη διεύθυνση του ανέμου η Ευδοκία Καρφίτσα στο τελευταίο της αγώνα στα Optimist κατέκτησε την 1η Θέση στα κορίτσια και 2η στη γενική.
Ο Λευτέρης Καραβίας βγήκε 1ος στα αγόρια (άνω των 11) και 3ος γενική.
Ο Γιάννης Φιαμπόλης ήρθε 2ος στα αγόρια (άνω των 11) και 4ος γενική.
Ο Μιχάλης Κριχανα στο δεύτερο του αγώνα ! κατέλαβε την 3η θέση στα αγόρια (άνω των 11) και 5ος γενική.
Η Κατερίνα Καϊπανου στο δεύτερο της αγώνα ήταν 1η στα κορίστα Junior.
Η Αφροδίτη Κανέλου βγήκε 3η στα κορίστα.
Ο 8χρονος Θεόφιλος Μορφέσης στο δεύτερο του αγώνα τα πήγε εξαιρετικά για την εμπειρία του, ολοκλήρωσε και τις 7 ιστιοδρομίες, ενώ σε δυο εξ αυτών μέχρι την πρώτη σημαδούρα ήταν 6ος.
Ενώ ο μικρός μας αθλητής Βαγγέλης Βούλγαρης, στο δεύτερο του αγώνα πήρε το κύπελο του μικρότερου αγωνιζόμενου αθλητή (που κατάφερε να ολοκληρώσει μέσα στο προβλεπόμενο χρόνο! Τις ιστιοδρομίες) και στα 7 του χρόνια αγωνίστηκε ισάξια τους κατά πολύ μεγαλύτερους του.

Συγχαρητήρια στους αθλητές του ομίλου μας !

Ευχαριστούμε τους Γιώργος Καρφίτσα και Αλέξη Καϊπανο για την μεταφορά των τρέιλερ (αντιμετωπίζουμε Τρομερό πρόβλημα) καθώς και την Ionion P. Lines για την υποστήριξη της

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις