Παναγής Δρακουλόγκωνας: 12 νέα έργα δημοπρατήθηκαν, 14 θα δημοπρατηθούν, 11 εκτελούνται

Πολλά τα έργα σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, όπως ανέφερε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας, στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα».

Το οδικό δίκτυο της Ιθάκης, το Λιμάνι του «Πίσω Αετού», ο ηλεκτροφωτισμός του Κουτάβου, έργα βραχοπροστασίας είναι μερικά από τα όσα ανέφερε ο α/περιφερειάρχης. Έργα που γίνονται και που θα γίνουν μιας και έχουν ήδη γίνει οι μελέτες τους και πλέον περνάμε στην φάση της δημοπράτησης.

Έγινε εκτενής αναφορά σε όλα τα έργα, ακόμα και σε κάποια που η α/περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα.

Εκλογές με απλή αναλογική

Όταν ο κος Δρακουλόγκωνας ερωτήθηκε για τις επόμενες εκλογές και το αν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για α/περιφερειάρχης απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει γιατί με το καινούργιο εκλογικό σύστημα δεν θα εκλέγονται α/περιφερειάρχες . Παρ’ όλα αυτά η υποψηφιότητα του είναι δεδομένη.

 

Πηγή: cosmos965.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις