Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλική

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 20-7-2018 μέχρι την 13-09-2018 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των πεζών και όλων των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Νο 42 (Ληξουρίου-Μονοπωλάτων) και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με την Περιφερειακή Ληξουρίου (διασταύρωση Β΄ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου) έως την διασταύρωση της με την Επαρχιακή Οδό Νο 40 (θέση Ρόγγοι).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ληξούρι (διασταύρωση Β΄ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου-Χαβδάτα-Φαβατάτα-Μαντουκάτα-Διασταύρωση με Επαρχιακή Οδό Νο 40 (θέση Ρόγγοι).

Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι για την διευκόλυνση τεχνικών εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 21-7-2018 μέχρι την 06-09-2018 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό Νο 40 (Ληξούρι-Μαντζαβινάτα- Βουνί- Χαβριάτα-Χαβδάτα κ.λ.π.) και συγκεκριμένα από το τέλος του οικισμού Βουνί έως την διασταύρωσή της με ασφαλτοστρωμένη αγροτική οδό προς περιοχή «Λαγγάδα» (135,00 μ. μετά το πέτρινο γεφύρι).

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται αφενός για τα ελαφρά οχήματα μέσω της αγροτικής ασφαλτοστρωμένης οδού που ξεκινά από την διασταύρωση της με την Επαρχιακή Οδό Νο 40 (σημείο που βρίσκεται η εταιρεία παρασκευής ετοίμου σκυροδέματος «DIONYSATOS BETON» και διέρχεται από την περιοχή «Λαγγάδα», αφετέρου για τα βαρέα οχήματα θα γίνεται μέσω της οδού Ληξούρι-Κορωνάτο-Χαβδάτα- Χαβριάτα κ.λ.π.).

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις