Απάντηση στην ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ

Όσων αφορά τα περί δήμου και έργων επιφυλάσσομαι, αυτό σχετικά με την ανεξέλεγκτη δράση δυτών στην ΖΕΡΒΑΤΗ και ΚΑΡΑΒΟΜΙΛΟ, που κολλάει; Προφανώς δεν γνωρίζετε τι είναι η δραστηριότητα σπήλαιο-κατάδυσης και τι κάνει ο σπήλαιο-δύτης μέσα στα σπήλαια σε ερευνητικό και επιστημονικό επίπεδο.

Εάν υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται για την διατήρηση και προστασία αυτών των μοναδικών μνημείων της φύσης είναι αυτοί που τα επισκέπτονται και τα αναδεικνύουν , γιατί μόνο έτσι διαφυλάσσονται , με την διάδοση της γνώσης και του σεβασμού γι αυτά ΟΧΙ με την απαγόρευση και οπισθοδρομικούς παραλογισμούς. Έχω στην διάθεση σας πολύ υλικό σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για να διαπιστώσετε τη εννοώ. Εάν λοιπόν δεν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα σχετικά με την όχληση που σας δημιουργούμε, σας ρωτώ, και απαντήστε μου… Σας ενοχλεί η παρουσία ανθρώπων που πραγματικά σέβονται αυτά τα μοναδικά μνημεία της φύσης;

Ή το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν έρθει εδώ για να κάνουν διακοπές και να μας ενισχύσουν οικονομικά;

Τέλος εάν η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ ανήσυχη για τα αναφερόμενα λιμνοσπήλαια , τους προσκαλώ σε μια συνάντηση ενημέρωσης γιατί πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος προστασίας είναι η σωστή ανάδειξη και διαφήμιση σε όλο τον κόσμο, και όχι η απαγόρευση και οπισθοδρομικότητα.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Υ.Γ.: Δεν θέλω να υποβαθμίσω κανέναν και τίποτα αλλά αν υπάρχουν τέτοιες απόψεις σήμερα στην Κεφαλλονιά σχετικά με αυτό που κάνουμε εδώ και 22 χρόνια στο νησί … πραγματικά δεν έχουμε καμιά ελπίδα για ποιοτικό καταδυτικό τουρισμό .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις